Montoni meestemoe põhisõnumiks on ajatu klassika

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sügisene meestemood hindab kvaliteetset klassikat. Montoni põhisõnumiks on kaasaegsete elementide ja materjalide ühildamine ajatu klassikaga.

Meeste sügismoe üks olulisi omadusi on oskus sobituda olemasolevasse garderoobi ning tuua sinna täpselt vajalik kogus trendikust.

Uuel hooajal tasuks meestel varuda endale hästiistuv kaherealise pintsakuga ülikond, vabamaks olemiseks aga kootud pintsak, kardigan, palmikutega kudum ning teksasärk.

MONTON

 
Sügisese meestemoe põhisõnumiks on kaasaegsete elementide ja materjalide ühildamine ajatu klassikaga – moepildile ilmuvad nii Sherlock Holmesi kui militaarrõivastusest ja vintage stiilist innustatud mehed.

Moekad sügisvärvid on hall, sinine ja must, viimane neist just õliselt läikiva pinnatöötlusega.

 
Hooaja moekaimad pintsakud on villased, puuvillased või trikotaažist, mida ilmestavad militaarstiilis detailid – nööbid, taskud, pagunid.

Pükstemoes jätkab võidukäiku sirge ja kitsas lõige, uudsena on moepildile kerkinud laiad püksid.

Tõelise comebacki on teinud teksasärk nii sinises kui hallis värvitoonis, triiksärke ilmestavad triibud ja lillemustrid.

Mikro- ja makroruudud kerkivad esile ka ülikonnamoes, kuhu sillutab teed ka teksatrend – nimelt pakub Monton teksakanga sarnasest materjalist ülikonda.

Kudumitest on jätkuv lemmik praktiline kardigan ning mustritest triibud-ruudud. Hooaja uustulija on veidi läbikumav kudum, mis paljastab moekat triiksärki.

Kiika pildigaleriid!



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles