«Tõehetk» tõusis aasta vaadatuimaks telesaateks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telemäng «Tõehetk»
Telemäng «Tõehetk» Foto: Kanal 2

Esmaspäeval Kanal 2 ekraanile jõudnud esimest «Tõehetke» vaatas TNS Emori teleauditooriumi uuringu andmetel 287 000 inimest. Selle tulemusega püstitas Hannes Võrno juhitud saade Eesti telekanalite 2008. aasta vaadatavuse rekordi.


«Tõehetk» kogus telerite ette rohkem vaatajaid kui presidendi vastuvõtt 24. veebruaril, mis hoidis seni aasta vaadatuima telesaate tiitlit. Aasta edetabeli kolmandal kohal on Eurovisiooni lauluvõistluse poolfinaal.

Esimeses saates istus Hannes Võrno vastu pihitooli Gabriel Veide. Pärast reale valusatele küsimustele ausalt vastamist oli noormees võitnud 100 000 krooni.

Paraku otsustas ta mängu jätkata ja vastates järjekorras 18. küsimusele, tunnistas valedetektor selle valeks. Kui see vastus oleks aus olnud, tõusnuks Gabrieli võidusumma juba 200 000 kroonile.

Nüüd tuli tal aga saatest lahkuda tühjade kätega. Vastates hiljem küsimusele, kas see tulemus oli õiglane või tegi valedetektor talle liiga, vastas Gabriel: «Jah, ma arvan küll, et oli õiglane».

Järgmine «Tõehetk» on Kanal 2 eetris juba sellel pühapäeval kell 19.35.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles