Filmi «Transformers 3» võtetel sai kaskadöör raske vigastuse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Transformers 3» võtteplats
«Transformers 3» võtteplats Foto: SCANPIX

«Transformers 3» filmi võtetel  Indianas sai üks naiskaskadöör raske vigastuse.

24-aastane Gabriella Cedillo viidi helikopteriga Illinoisi osariigis Maywoodis asuvasse  Loyola Medical Centre`i haiglasse, edastab msnbc.msn.com.

Arstide kinnitusel on naine teadvuseta.

Juhtum leidis aset stseenis, kus üks auto teist vedas. Kahe auto vahel olnud kaabel katkes ja kaabli ots lendas läbi tuuleklaasi vastu Cedillot.

Auto sõitis pärast seda kaitsevalli ning liikus edasi umbes 1,6 kilomeetrit, enne kui pidama sai.

«Kaugemalt vaadates polnud teada, kas ta kaotas kohe teadvuse või mitte, kuid auto sõitis edasi,» lausus üks pealtnägija.

Kolmanda «Transformers» filmi režissöör on Michael Bay ning peaosades Shia Labeouf ja Rosie Huntington-Whitley.

Filmimistel juhtub üsna sageli kaskadööride või massistseenides osalejatega õnnetusi.

James Bondi filmi «Quantum of Solace» võtetel said kaks inimest kannatada. Autoga kihutanud kaskadööril tekkis pärast Garda järve ääres võtetel toimunud õnnetust kooma. Sama järve ääres võeti linti veel teine kihutamisstseen Aston Martiniga, mis lõppes järves.

2007. aastal sai Batmani filmi «The Dark Knight» võtetel surma eriefektide tehnik Conway Wickliffe kui neljarattaga maastikumasin, millel oli kaamera, sõitis vastu puud.

Fotot vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles