Treiler: Jane ja Urmeti suurpere taas ekraanil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Jane ja Urmet: Aasta pärast saadet»
«Jane ja Urmet: Aasta pärast saadet» Foto: Kanal 2

Täna kell 20:30 näitab Kanal 2 südamlikku erisaadet «Jane ja Urmet: Aasta pärast saadet», kus taaskohtume omaaegsest menusarjast tuttava 10-lapselise suurperega.

2013. aastal ekraanile jõudnud menukas saatesari «Jane ja Urmet pluss 10» tutvustas perekond Käo 10-lapselist perekonda. Nüüd, aasta aega hiljem naaseb see Põlvamaa suurpere üheks erisaateks ekraanile.

«Neil on nii mõnigi vahva lugu rääkida,» ütleb saate toimetaja Heidi Hanso, kelle sõnul muutis saatesari oluliselt Eesti suurperede kuvandit. «Jane ja Urmeti otsus tuua oma pereelu televaatajate ette pani inimesi suurperede olukorda paremini mõistma,» usub Hanso. Sama arvab ka Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap. «Eelnevalt oli ikkagi üsna levinud arusaam, et lasterikastes peredes on pereplaneerimise probleemid... Miks neil on nii palju lapsi? See pole justkui normaalne,» vahendab Õunap eestlaste seas levinud hoiakuid.

Erisaates uuritakse Eesti lasterikaste perede olukorda, rõõme ja muresid laiemaltki. «Eestis on üle 4000 leibkonna, kust kasvab enam kui neli last. Samas ainult mõneteistkümnes peres on lapsi kümme või rohkem,» teab Hanso.

Lisaks Käodele külastame perekonda, kellele võiks kuuluda Eesti suurima perebändi tiitel. «Selle suurpere lapsed laulavad, mängivad erinevaid instrumente, õpivad eeskujulikult ja teevad sporti,» ütleb Hanso.

«Jane ja Urmet: Aasta pärast saadet» on Kanal 2s täna, esmaspäeval kell 20:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles