Palju õnne! Shakira sai teist korda emaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shakira and his son's Milan during closing ceremony before the Football World Cup game, Final, Germany vs Argentina at Estadio Maracana, Rio de Janeiro, Brazil  - 13/07/2014/JEFFROYGUY_clos_03/Credit:JEFFROY GUY/SIPA/1407141243
Shakira and his son's Milan during closing ceremony before the Football World Cup game, Final, Germany vs Argentina at Estadio Maracana, Rio de Janeiro, Brazil - 13/07/2014/JEFFROYGUY_clos_03/Credit:JEFFROY GUY/SIPA/1407141243 Foto: JEFFROY GUY/SIPA/JEFFROY GUY/SIPA

Tuntud lauljatar Shakira on saanud teist korda emaks. Nimelt sündis staari ning tema kaaslase Gerard Piqué-i perre poeg.

Poja nimeks sai Sasha Piqué Mebarak ning Shakira selgitab oma koduleheküljel nime paneku põhjuseid. «Sasha on Kreeka ja Vene sugemetega nimi, mis tähendab inimkonna kaitsjat ning sõdalast,» selgitas lauljatar nime tagamaid.

Sasha sündis neljpäeva öösel Milano haiglas ning toodi ilmale keisrilõike abiga. «Sooviksin Gerardiga saada veel 8-9 last,» kirjeldas Shakira oma tulevikuplaane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles