Briti väljaanne: «Downton Abbey» tegemine lõpetatakse sel aastal

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stseen seriaalist «Downton Abbey». Pildil näitlejad Iain Glen ja Michelle Dockery
Stseen seriaalist «Downton Abbey». Pildil näitlejad Iain Glen ja Michelle Dockery Foto: SCANPIX

Briti väljaande The Mirror andmetel lõpetab telekanal ITV sel aastal menuka sarja «Downton Abbey» tegemise.

Sari on jõudnud kuuenda hooajani.

«Downton Abbey» lõpetamine tuli päevavalgele möödunud nädala USAs Los Angeleses toimunud ekraaninäitlejate gildi auhindade jagamisel. Selle sarja staaride agendid otsisid neile seal uut tööd.

«See on avalik saladus, et sel aastal saab «Downton Abbey» lõpu. Osa selle seriaali näitlejaid on juba asunud aktiivselt uut tööd otsima. On ka neid, kes soovivad töötada USAs,» sõnas anonüümne allikas.

Selle seriaali staaridest olid Los Angeleses Joanne Froggatt, Edith Carmichael ja Allen Leech, kes kohtusid sealsete produtsentidega leidmaks uusi rolle.

Sarjas Lady Maryt mängiv Michelle Dockery sõnas juba möödunud aastal, et ta tahaks USAs töötada.  Tema sõnul on üle ookeani rohkem võimalusi kui Ühendkuningriigis.

Dan Stevens ja Jessica Brown Findlay on juba lahkunud «Downton Abbeyst», kuna nad said Hollywoodist pakkumised.

«Downton Abbey» kuuenda ja samas viimase hooaja võtted algavad sel kevadel ning lõppevad suvel. ITV hakkab neid näitama alates septembrist.

ITV ei soovinud sarja lõpetamist kommenteerida.

Väidetavalt peitub menusarja lõpetamise põhjus osaliselt selle looja Julian Fellowesi teistes tööplaanides.

Fellowes sõnas juba varem väljaandele Wall Street Journal, et ta sai USAst pakkumise teha seriaal «The Gilded Age», mille tegevus toimub 19. sajandi New Yorgis.

«Downton Abbey» tegevus toimub 20. sajandi alguses ja keskpaigas ning keskmes on Briti aristokraatlik Crawley suguvõsa ja nende teenijad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles