Galerii: Eesti võimsaim trummishow Buddha Lounge's!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel laupäeval, 24. jaanuaril toimus klubis Teater Buddha Lounge üritus, mille küttis sel korral eriti kuumaks vapustav talent Siim Koppel, kes trummide taga muutus tõeliselt võimukaks ja andis enneolematu show. Lugematute Moet shampanjapudelite saatel möödus öö lõbusalt ning pidu ei tahtnud lõppeda ka hommikutundide saabumisel.

Buddha Lounge on aasiapärane pidudesari, kus Klubi Teater muutub kauniks ja salapäraseks imedemaaks, kus sensuaalsed geishad, salapärased kõhutantsijad, ning eksootlised trummirütmid lahutavad külaliste meelt varajaste hommikutundideni.

Sel õhtul andis võimsa idamaise trummishow  Siim Koppel, kes lükkas peo korralikult käima. Noormees, keda muidu võib näha veidi rahulikematel live'idel, muutus klubi Teater laval tõeliseks isalõviks, kes ei suutnud kuidagi enne lõpetada, kui trummikepid alla annavad. Siim vürtsitas külastajaid live'iga mille sarnast pole siiani nähtud. Naised sulasid, noormehed tundsid võimukust ning pidu läks aina meeleolukamaks.Lisaks trummishowle olid kohal ka kütkestavad geishad, kes pakkusid silmailu kogu ööks ning lõid oma tantsuga klubis  tõeliselt idamaise miljöö. 

Foto: Klubi Teater

Kohal olid ka kaunid Bacardi tüdrukud, kes vürtsitasid külaliste peomeeleolu maitsvate Bacardi shottidega, mis andsid pidutsemisjaksu hommiku lähenedes vaid juurde.

Järgmine Buddha Lounge leiab aset juba järgmisel kuul, ent ka sel nädalal on oodata meeliülendavaid pidusid. Sel reedel toimub klubis Teater alanud aasta kõige salapäraseim pidu - TOP SECRET , mis ootab enda salaseltsiga liituma ka uusi liikmeid ning laupäeval viib pidudesari Back To The Future Sind teise dimensiooni, kus diskosaalid on endiselt 80ndate muusika päralt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles