Internetti on jõudnud video, millel väidetavalt tantsib Putini tütar

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader videost, millel väidetavalt tantsib Vladimir Putini tütar Jekaterina Putina, kes kannab varjunime Katerina Vladimirovna Tihonova
Kaader videost, millel väidetavalt tantsib Vladimir Putini tütar Jekaterina Putina, kes kannab varjunime Katerina Vladimirovna Tihonova Foto: Youtube

Venemaa meedia andmetel on internetti jõudnud video, kus näeb tantsimas Venemaa presidendi Vladimir Putini tütart Jekaterina Putinat.

Vene ajakirjaniku Oleg Kaši andmetel kannab Putini tütar varjunime Katerina Vladimirovna Tihonova.

Sama teatas Facebookis ka Venemaa opositsioonijuht Aleksei Navalnõi.

Tihonova nimeline naine juhib Moskva ülikoolis tehtavate kallite uuenduste projekti hoolimata sellest, et tal ei ole teadussaavutusi ette näidata.

Samas on Tihonova üsna tuntud rock`n`roll tantsija ning ta esines 2013. aastal edukalt akrobaatilise rock`n`rolli maailmameistrivõistlustel Šveitsis.  

Katerina Vladimirovna Tihonova on võtnud või siis talle on antud perekonnanimi ta sugulase järgi.

Kaliningradis elavast Tihonovast, kes on Putini sugulane, kirjutas Vene meedia 2000. aastate alguses.

Putini tütar Jekaterina Putina sündis 1986. aastal ning ta on väidetavalt õppinud Peterburi koolides ning Moskva ülikoolis.

Kinnitamata andmetel oli tal ülikoolis põhilisteks aineteks Aasia riikide ajalugu, poliitika ja keeled. Ta räägib lisaks vene keelele ka inglise, prantsuse, saksa ja korea keelt.

Valdimir Putin sõnas möödunud aasta sügisel, et ta tütar Jekaterina elab Moskvas nagu ka ta õde Maria. Putin kohtub tütardega paar korda kuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles