Elu24 video! Superstaariks pürgiv Mari-Liis Aljas: enda jaoks tuleks jätta üllatusmoment

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 29. jaanuaril toimus Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias saate «Eesti otsib superstaari» üks Tallinna eelvoorudest. Teiste seas üritas superstaari saatesse pääseda ansambli Sounds of September laulja, Mari-Liis Aljas.

Superstaari saatesse kandideerimine on Mari-Liisi jaoks närvesööv. Saatesse pürgib neiu SIA lauluga «Chandelier» ja Tõnis Mägi looga «Peegel». 

Mari-Liis on hetkel ansambli Sounds of September solist, kus algselt laulis samuti superstaari saates osalenud Teele Viira. Naljatades mainib neiu ka ära, et muidu ta ju saatesse ei pürgiks, kui eeskuju ees poleks. Saate võidu puhul jätkaks noor lauljatar sama muusika tegemist nagu praegultki.

Superstaari saatesse pürgijatele soovitab Mari-Liis ohtralt harjutada, aga mainib, et sellega ei tohiks liiale minna. «Enda jaoks tuleks jätta üllatusmoment,» lausub lauljatar.

Sounds of Septemberit võib kuulda esinemas 13. märtsil Telliskivi Loomelinnakus, lokaalis Kivi Paber Käärid. Siiski ei oska Aljas tulevikku prognoosida. «Ei tea, kuidas see saade hakkab minema. Võib-olla ei saagi ma esineda,» ütleb Mari-Liis. Bändi ta siiski unarusse ei jäta.

15. Veebruarist alates saab TV3-st näha, kas Mari-Liis pääses eelvoorust edasi või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles