Elu24 video! Superstaariks pürgiv Melissa Thompson: olen ka Inglismaa talendikonkursitele kandideerinud, kuid minemata jätnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 29. jaanuaril toimus Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias saate «Eesti otsib superstaari» üks Tallinna eelvoorudest. Teiste seas üritas superstaari saatesse pääseda Inglismaalt pärit Melissa Thompson.

Melissa on 26 aastane lauljatar Londonist. Eestis superstaariks pürgimine neiut ei heiuta. Siin riigis on ta elanud aastaid ja isegi pool tema perekonda on kohalikud. Ka Inglismaal leidub talendikonkursse ning neiu on ka seal osalemiseks kandideerinud. Kahjuks on ta jätnud sinna minemata, kuna närvid teevad oma töö.

Superstaari saatesse pürgib noor lauljatar ansambli Clean Bandit looga «Rather Be». tagavaraks on tal valitud Ariana Grande'i laul «Love Me Harder».

Kohtunikest on on Melissa varem esinemas näinud Tanel Padarit, kes ja Maarja Liis Ilusat, kuid väga palju ta saatežürii tausta ei tunne. Siiski on neiu vaadanud ka varasemaid «Eesti otsib superstaari» saateid. Tulevikus plaanib Melissa tegema hakata poppmuusikat. Enim meeldib talle Eesti staaridest üks žüriilige, Tanel Padar

15. Veebruarist alates saab TV3-st näha, kas Melissa pääses eelvoorust edasi või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles