Küll see Evelin ikka jaksab!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves näitas ajakirja Jamie esitlusel restoranis Tio Leno oma julget riietumisstiili. Läbipaistev pitskleit, neetidega kaunistatud üle põlve saapad, idamaiste tikanditega ridikül, ohtralt noortepäraseid randmepaelu ja fuktsiaroosad plastmassist kõrvarõngad, ülilühikeseks künitud juustest rääkimata - on mida vaadata.
Evelin Ilves näitas ajakirja Jamie esitlusel restoranis Tio Leno oma julget riietumisstiili. Läbipaistev pitskleit, neetidega kaunistatud üle põlve saapad, idamaiste tikanditega ridikül, ohtralt noortepäraseid randmepaelu ja fuktsiaroosad plastmassist kõrvarõngad, ülilühikeseks künitud juustest rääkimata - on mida vaadata. Foto: Viktor Burkivski

"Küll meie presidendiproua ikka jaksab," imestab Elu24 lugeja. "Evelin on kohal igal restorani ja kohviku avamisel, igat sorti kokkamisüritustest ja moeshowdest rääkimata."

Foto: Tiit Mõtus

Tõepoolest, kolmapäeval väisas proua Baltika moeshowd...

Foto: Viktor Burkivski

...neljapäeva õhtupoolikul Telliskivis uue Mehhiko restorani avamist ja staarkokk Jamie Oliveri ajakirja Eestisse jõudmise avaüritust.

Foto: Tiit Mõtus

Proua peab lugu maitsvast toidust ja heast joogist.

Foto: Karl Kirt

Evelin ei pidanud paljuks läbi astuda ka piimapoe Konju avamiselt Tallinna kesklinnas.

Foto: Kristhel Vaht

Kokaraamatutegi kirjutamine pole Evelinile võõras, neid tuleb nagu leibu soojast ahjust.

Foto: Tiit Mõtus

Evelin on ka ise kõva kokkaja ja kui vaja võtab viiuligi kätte. Pildil koos viiulit studeeriva tütre Keiuga.

Foto: Erik Prozes

Evelin on ka ihaldatud kaanestaar.

Foto: Tiit Mõtus

Kadrioru kohvikus Angelika Kangi saiaraamatu presentatsioonil möödunud aasta detsembris.

Foto: Sander Ilvest

  Evelin enda raamatu "Leib" esitlusel Telliskivi loomelinnakus.

Foto: Kristhel Vaht

Aga kohe, kohe on käes ka suurejooneline Eesti Vabariigi ball, mida rahvas juba pikisilmi ootab, sest siis näeb lõpuks presidendipaari taas käsikäes... Või kas näeb?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles