Patarei vanglas toimub suur pidu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hard Knocks Of Drum And Bass Patarei Vanglas, 12 septembril 2008
Hard Knocks Of Drum And Bass Patarei Vanglas, 12 septembril 2008 Foto: Hard Knoks

Järgmisel reedel, 12. septembril toimub Tallinnas, Patarei vanglas üritustesarja Hard Knocks järjekordne pidu, mis sel korral keskendub muusikastiilile trumm ja bass.



Suve viimasele Hard Knocksile on kokku aetud tuline elektroonilise muusika kahurvägi Eestist ja välismaalt, kokku kakskümmend DJ’d.

Pidu toimub nii vangla sise- kui välisterritooriumil ning kestab kella 19st kuni varaste hommikutundideni.

Üheks peaesinejaks on siia kaua oodatud meisterplaadikeerutaja ja produtsent Ivan Shopov aka DJ Cooh Bulgaariast. Mitme stiile valdav mees astub seekord üles spetsiaalse technoid ja drum and bass setiga.

Temale sekundeerivad Yabol, Pylon ja Soccom Poolast, kes moodustavad tuntud drum and bass trio Mechaplex. Nad on tegutsenud juba üle kaheksa aasta ning tuuritanud kõikjal ümber maailma.

Välismaalasi soojendavad DJ’d Kain, Conflict, Night Feeder, Cipmen Duo ja Infarkt. Pealaval hoiab meeleolu üleval andekas eesti nais-MC Chickfactor.

Siseruumis kütavad korraliku technot, trance'i, hardcore'i ja psy'd Hard Knocksi residendid Roma Voodoo, Rait P, Alex, Chris Wild, Chemical Boy, Henrik K ja Playhate, kes lubab mõnusat live-showd.

Hard Knocks pälvis muide 2007. aastal Raadio 2 kuulajate seas aasta parima ürituse teise koha tiitli.

Lisainformatsiooni leiad:
www.thebalticstorm.com
www.events24.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles