Galerii: Margus Vaheri meeleolukas live-kontsert Deja Vu's

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel reedel, 23.jaanuaril astus lounge Deja Vu's uue üritustesarja «Magnum esitleb» raames lavale populaarne Margus Vaher.

«Magnum esitleb» on uus üritustesari, mis kord kuus toob külastajateni kuulsa artisti Eestist või välismaalt. Seekordne esineja oli Saaremaalt pärit laulja Margus Vaher, kes hiljuti andis välja ka autoriplaadi «Unleashed». Noormees astus sedapuhku Lounge Deja Vu laval üles esimest korda, kui sellegipoolest ei olnud see maja tema jaoks ka enne võõras.

Foto: Maksim Toome

Margus: «Deja Vu on üks mu lemmikkohti pealinnas, kus on võrratud toidud, hea teenindus, mõnus muusika ning kus mulle meeldib sõpradega kokku saada. Iga nädal hüppan sealt vähemalt korraks läbi. Deja Vu's käin tavaliselt koos sõpradega õhtut nautimas ning kindlasti on nad kohal ka reedesel live'l.» Nii tõesti oli, sest kaasaelamine, tants, trall ja aplausid olid meeletud ning kui need ei olnud sõbrad, tähendab see vaid seda, et Margus Vaher võlus Deja Vu's sel õhtul iga neiu südame! Saalitäis kauneid neide olid Marguse live'ile kaasaelamas, keerutasid jalga ning pilgutasid lava poole silma.

Foto: Maksim Toome

Deja Vu's astus laulja üles kittarrist Paul Neitsoviga, kellega esitati lugusid nii maailmamuusika kui ka Eesti rokiklassikast nagu «Veenus», «Are you gonna go my way», «Poison». Esitlusele tulid ka rokkivamad lood Marguse äsjailmunud autoriplaadilt «Unleashed».

Reedel kestis ülemeelik ning meeleolukas pidu varaste hommikutundideni ning kui ise sellest sel korral osa ei jõudnud võtta, siis võid värvika galeriiga tutvuda.

Foto: Maksim Toome

Juba sel reedel leiab Deja Vu's aset aga DiModa õhtu, mis toob lounge'i Ave Tamme Couture moekollektsiooni ning seda kaunite modellide seljas. Juba laupäeval ootab kõiki külla aga lõbus Vanaema, kes enda Babulja peo jooksul ei ütle ära ei külmast viinast, heast söögist ega lõbusast tantsust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles