Roman Abramovitš abiellus kuus aastat tagasi salaja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roman Abramovitš ja Darja Žukova
Roman Abramovitš ja Darja Žukova Foto: SCANPIX

Venelastest miljardär Roman Abramovitš, kellele kuulub Briti jalgpalliklubi Chelsea, olevat kuus aastat tagasi salaja oma kolmanda naisega abiellunud.

Abramovitš kohtus esmakordselt ta naiseks saanud Darja Žukovaga 2005. aastal uusaastapeol, edastab Daily Mail.

Seni on meedia selle naise kohta kasutanud «tüdruksõber».

Venemaa ilu- ja moeajakirja «Garage» peatoimetaja Žukova teatas nüüd, et tema ja Abramovitš on juba mõnda aega abielus ning nad abiellusid salaja.

Žukova siiski ei paljastanud nende abiellumise detaile ega ka täpsustanud aega.

Naise jutu «ridade vahelt» sai välja lugeda, et see toimus umbes kuus aastat tagasi.

USAs Californias üles kasvanud Žukova isa on tuntud  naftaärimees ning ema teadlane. Ta vanemad läksid lahku kui Darja oli kolmeaastane.

Darja Žukova sai USAs hea hariduse ning on lõpetanud California ülikooli.

Žukoval ja Abramovitšil on kaks last – 2009. aasta detsembris sündinud Aaron Alexander ja 2013. aasta aprillis sündinud  Leah Lou.

Abramovitšil on varasemast abielust veel viis last.

Žukoval oli varem suhe tuntud tennisisti Marat Safiniga, kuid nad läksid 2005. aastal lahku.

Abramovitši esimene naine oli Olga Lõsova, kellega ta abiellus 1988. aastal ja lahutas kolm aastat hiljem.

Ta teine naine oli stjuardess Irina Malandina, kellega tal on viis last. Paar oli abielus 16 aastat ning lahutus jõustus 2007. Naine sai lahutuskokkuleppega nii kinnisvara kui raha.

The Wall Street Journal andmetel on Abramovitšil kaks maja Kariibi mere saartel, rantšo USAs Colorados, villa Moskva eeslinnas ja Uus Hollandi saar Peterburi lähedal.

Abramovitšile kuulub ka kaks lennukit – Boeing 767 ja 737, kolm helikopterit, eritellimusel valmistatud Ferrari, kaks Maybach limusiini, Porsche Carrera, Rolls-Royce Corniche, VW Golf ning kolm luksusjahti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles