Ameeriklasel on tiigri nägu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiigri näoga Dennis Avner
Tiigri näoga Dennis Avner Foto: AFP / Scanpix

Üks ameeriklane on endale aastate jooksul lasknud teha mitmeid näooperatsioone, eesmärgiga saada endale võimalikult tiigrilik nägu.

Stalking Cat hüüdnime kandev 50-aastane arvutiinsener Dennis Avner on enda sõnul maailmas üks kõige rohkem välimust muutnud inimene, kirjutab metro.co.uk.

Mees on lasknud muuta nii suu- kui ka ninakuju, silmi ja hambaid. Lisaks on ta kehale tätoveeritud triibud ning vahel kannab sünteetilisi vurre.

Mehe sõnul on Ameerika põlisrahvaste kultuuri järgi tema tootemloomaks tiiger ja selle tõttu ta lasigi oma välimuse võimalikult selle kiskja sarnaseks muuta

Ameeriklane oli kutsutud Londonisse Ripley Believe It Or Not muuseumi avamisele. Selle muuseumi kollektsioonis on rohkem kui 500 kummalisust, teiste hulgas ka Ecuadorist pärit kuivatatud inimpead ja riisiterale maalitud «Viimane õhtusöömaaeg».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles