Tuuli Roosma kolis perega Hiina

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Roosma: Tulin hiina meditsiini radadele ja alustasin kohe madalaimalt astmelt - patsiendina. Perenaine tõi mulle tassitäie kuuma jooki ja ütles salapäraselt, et hiina meditsiini salaretsept. Suutsin magusast joogist tuvastada ainult hulpivad ingveritükid. Hiljem itsitas, et see oli kuumutatud coca-cola ingveriga. Kogu Hiina ravivat nii külmetust. Head tervist!
Tuuli Roosma: Tulin hiina meditsiini radadele ja alustasin kohe madalaimalt astmelt - patsiendina. Perenaine tõi mulle tassitäie kuuma jooki ja ütles salapäraselt, et hiina meditsiini salaretsept. Suutsin magusast joogist tuvastada ainult hulpivad ingveritükid. Hiljem itsitas, et see oli kuumutatud coca-cola ingveriga. Kogu Hiina ravivat nii külmetust. Head tervist! Foto: facebook.com

Täna algab järjekorras kuues dokumentaalfilmide festival DocPoint Tallinn, mis toob ka seekord publikuni maailma dokiparemiku. Festival on tänavu päeva võrra pikem, kestes kolmapäevast pühapäevani ja mahutades kavva 40 filmi. Kolmapäevaseks avafilmiks on värskelt taasavatud kinos Kosmos esilinastuv «Kristus elab Siberis», mille üheks autoriks on ka produtsent Tuuli Roosma kaasa Arbo Tammiksaar.

Foto: facebook.com

Arbo Tammiksaare ja Jaak Kilmi «Kristus elab Siberis», räägib vissarionlaste kogukonnast Siberis, kes on koondunud Kristuse taaskehastuse Vissarioni ümber. Film sai tehtud ajal, mil Tuuli Roosma ja Arbo Tammiksaar veetsid aasta koos lastega Siberis.

Arbo oma filmi pidulikule esilinastusele kahjuks ei saabu, kuna on hetkel Hiinas. Temaga koos ka naine ja kaksikutest poisid. Hiina mindi vahetult enne jõule vahepeatusega Siberis, kus veedeti nädalake. Hiinas plaanib filmipere olla kolm kuud. Tuuli, kes õppis suvel õendust Eestis, läks seda nüüd praktiseerima Hiina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles