Bashment 2015 Genka Kuku Klubis

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMA 2015 afterparty Chicagos.
Genka sõi peol kõhu täis
EMA 2015 afterparty Chicagos. Genka sõi peol kõhu täis Foto: Viktor Burkivski

Laupäeval 31. jaanuaril 2015 toimub Tallinnas KuKu Klubis pidu nimega Bashment ning seal haarab mikrofoni Eesti muusika megagiga Oro Poro Riimimasin ehk Oleg Kosjugin ehk Genka.

Foto: Martin Ilustrumm

Varsti paarkümmend aastat on Genka mõjutanud ja suunanud Eesti muusikamaastikku nii sooloartistina kui Eesti hiphop lege-kollektiivide Toe Tag ja A-Rühm liikmena.

Eesti hiphop ja räppmuusika ei oleks see, mis ta on, kui poleks plaadifirmat Legendaarne Records, mida juhivad Genka ja Paul Oja ning kelle album "Genka / Paul Oja" tunnistati Eesti Muusikaauhind 2015 parimaks hiphop kategoorias.

Enamik inimestest on harjununud, et Genka laob riime hiphop biitidele või räpib suisa altrernatiivsele elektoonilisele muusikale. 31.jaanuaril Kuku Klubis üllatab ta publikut paljastades oma reggae-lõvi palge.

Tuntud ja tundmatud lood reggae ja dancehall rütmidele on selle õhtu võtmesõnaks. Lisaks Genkale räägib sel õhtul Kukus oma loo ka Eesti üks oma ala staažikam MC JOC, kelle värsket materjali on võimalik kuulda plaadifirma Lejal Genes uuel Lääne-Viru muusikakogumikul "Higha Collection 8".

Muusikamasinate taga on sel õhtul Raadio 2 saate Bashment FM dj' Ringo Ringvee ja Tarrvi Laamann. Ja muuseas, lisaks paljule muule on Genka kandnud ka Raadio 2 peatoimetaja ebamääraselt rasket koormat.

29 jaanuari õhtul kl 20-21 on Genka külaliseks Raadio 2 saates Bashment FM, kus juttu tuleb muusikast, elust ja armastusest ning oodata võib ootamatuid riime ja sissejuhatust laupäevasele Bashmendil Kuku Klubis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles