Ed Sheeran tegi teleajalugu ja istus «Top Gearis» esimest korda elus autorooli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ed Sheeran saates "Top Gear"
Ed Sheeran saates "Top Gear" Foto: BBC

BBC hittsaate «Top Gear» 22. hooaja esimeseks külaliseks oli muusik Ed Sheeran, kes polnud seni elus kordagi auto juhiistmele istunud.

Saatejuht Jeremy Clarkson naljatas, et tegu on ajaloolise hetkega televisioonis, kuna varem pole kunagi eetrisse jõudnud inimese esimene õppesõidutund, vahendab Mirror. Sheeran oli ülimalt rahul, et tema sõiduõpetajaks oli Stig.

«Ma olin selle pärast väga närvis. Enne tänast polnud ma eales juhiistmele istunud. Tegin seda sellepärast, et arvasin, et see võib olla väga naljakas,» rääkis Sheeran.

Sheeran võttis julguse kokku ja istus automaatkastiga Vauxhall Astra rooli. Harjutusringidel sõitis ta mitu korda rajalt välja.

Kui Clarkson kiitis tema julgust kontrolli alt väljunud autoga kõhklematult edasi sõita, seletas muusik, et ta unustas lihtsalt jala gaasipedaali peale...

Saates on varemgi külas käinud inimesi, kellel pole juhiluba - 2003. aastal tegi seda Johnny Vegas ja mullu Jack Whitehall.

Sheeran läbis ringi ajaga 1.54:30 ja tegi ära Whitehallile, kes on ajaga 1.54:50 edetabelis viimasel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles