Elephants From Neptune kontserdil võetakse üks lugudest linti inimjõul toodetud elektriga

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4. veebruaril annab Energia Avastuskeskuse tasuta kontserdi ansambel Elephants From Neptune
4. veebruaril annab Energia Avastuskeskuse tasuta kontserdi ansambel Elephants From Neptune Foto: Kaader videost

4. veebruaril annab Energia Avastuskeskuse tasuta kontserdi ansambel Elephants From Neptune. Erakordsel kontserdil võetakse üks lugudest linti inimjõul toodetud elektriga. Üritus tõmbab käima tudengite energiasäästuideede konkursi Negavatt.

Negavattide kogumine stardib 4. veebruaril Energia Avastuskeskusest kell 12. Kui soovid tasuta kontserdist osa saada, voolu teha ning videos osaleda, lae alla tasuta pilet SIIT ja tule kohale!

Foto: Tiit Mõtus

Lisaks kontserdile saab kuulata inspireerivaid energiasäästunippe ning arutada ideid mentoritega. Kui hea idee elluviimiseks meeskonda ei ole, võid ürituselt leida meeskonnakaaslase, kellega koos KIKi korraldatud konkursil 10 000 euro eest oma idee ellu viia.

Konkursi Negavatt eesmärk on tõsta energia- ja ressursialast teadlikkust ning innustada tudengeid välja pakkuma lahendusi, mis aitavad ülikoolides ressursse säästa. Ideeks võib olla nii toode, teenus, tehnoloogiline lahendus, meetod kui ka kampaania, mis muudab mõtteviisi ja seeläbi ka käitumist. Mis asi on negavatt, näed siit.

Vaata videost, kuidas bänd ise energiat säästab!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles