Maarja-Liis otsib Pähklikesele uut kodu

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja-Liis Ilus ja Pähklike
Maarja-Liis Ilus ja Pähklike Foto: TV3

Täna õhtul hakatakse TV3 uues telesarjas otsima uut kodu loomadele, kellest nende endised peremehed on erinevatel põhjustel sunnitud loobuma. Esimesena leitakse uus peremees Pähklikesele.


Koos saatejuht Maarja-Liis Ilusaga asutakse täna õhtul toredat kodu otsima 1,5-aastasele Ungari linnukoera ja kuldse retriiveri segu emasele Pähklikesele. Ühes Haapsalu peres elanud Pähklikesest oldi sunnitud loobuma, sest pereliikmete lisandumine ja ruumikitsikus ei võimaldanud kahjuks looma edasi pidada. Saates ootavad Pähklikest uued suurepärased peremehekandidaadid ning koerale sobivaim kodu saate lõpuks ka leitakse.

«Kuigi saate südamlikkus toob kohati pisara silmanurka, on see sari tegelikult ääretult positiivne ja võin öelda, et kõik lood leiavad õnnelik lõpu,» kinnitas Maarja-Liis Ilus, kelle sõnul laabub kõik kenasti ka siis, kui mõnel loomal on enam kohanemisraskusi kui teisel.

Uue kodu ja omaniku valikul on abiks proovipäevad ning loomapsühholoogid ja –treenerid. Juba avasaates on nõu andmas koeraspordiklubi «Koerus» koertetreener Martti Kuldma ning loomade käitumise spetsialist ja loomaarst Aivi Org.

«Otsin uut kodu» sai alguse kevadel, mil üheksat vahvat looma tutvustati TV3 eetris ning seepeale laekunud peremeheks soovijate avalduste põhjal otsiti loomadele parimad võimalikud omanikud. Saade põhineb Strix originaalformaadil «My Best Friend» ja on võitnud paljude riikide, sh Soome, Taani, Hispaania ja Belgia televaatajate südamed.

«Otsin uut kodu» alustab TV3 ekraanil täna kell 21.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles