Tom Cruise kuulas saientoloogiakiriku käsul Nicole Kidmani telefoni pealt

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Cruise ja Nicole Kidman
Tom Cruise ja Nicole Kidman Foto: SCANPIX

Saientoloogiakiriku juhtkonda kuulunud Mark Rathburn paljastas uues dokumentaalfilmis «Going Clear: Scientology&The Prison of Belief, et Tom Cruise sai kirikult käsu Nicole Kidmani telefonikõnesid pealt kuulata.

See leidis aset siis kui Cruise ja Kidman olid abielus, kirjutab New York Post.

Saientoloogidele ei meeldinud Kidman ja nad tahtsid, et Cruise naise maha jätab.

Dokumentaalfilmi režissööri Alex Gibney sõnul vihkas saientoloogia rajaja L. Ron Hubbard (1911 – 1986) psühholooge ja psühhiaatreid. Sama joont järgisid ka ta jüngrid.

Kidmani nüüdseks surnud isa Anthony Kidman oli Austraalias tuntud ja mainekas psühholoog.

Cruise ja Kidman olid abielus 1992. – 2001. aastani. Cruise`i sidemed saientoloogiakirikuga hakkasid nõrgenema ning saientoloogidele see ei meeldinud.

Saientoloogid olid Cruise´i pärast eriti mures filmi «Eyes Wide Shut» võtete ajal, kuna paar mängis selles režissöör Stanley Kubriki linateoses koos peaosi.

Rathburni sõnul sai Cruise siis saientoloogidelt käsu naise telefoni pealt kuulata. Selle käsu taga oli saientoloogiakiriku juht David Miscavige.

Rathburn lahkus saientoloogiakirikust 2004. aastal olles selle liige 20 aastat.

Ta ründab dokumentaalfilmis Miscavige`it ning süüdistab teda liikmete ajupesus ja ahistamises.

Ta on veendunud, et ka Tom Cruise´i ja Nicole Kidmani adopteeritud lapsed Connor ja Isabella on saientoloogide poolt ajupestud ning on surnud oma ema vastu võitlema.

Saientoloogiakirik on süüdistusi eitanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles