Printsess Madeleine`i abikaasa teatel oli maksmata maksude põhjuseks identiteedivargus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Madeleine ja Christopher O'Neill
Printsess Madeleine ja Christopher O'Neill Foto: SCANPIX

Rootsi printsess Madeleine`i abikaasa, Briti-USA pankur Christopher O´Neill selgitas, et tal oli USAs identiteedivarguse tõttu maksmata makse.

Printsessi mees edastas pärast väljaandes Expressen avaldatud artiklit, et ta maksmata maksude probleem on nüüdseks lahendatud, kirjutab The Local.

«Kinnitan, et kõik maksud ja muud tasud on nüüdseks ja õigeaegselt makstud. Maksude mitte maksmise probleem sai lahendatud juba paar kuud tagasi,» teatas O´Neill Expressenile.

Mehe sõnul sai ta New Yorgi maksuametilt maksude kohta teate möödunud aasta detsembris.

Ta lisas, et see tühistati selle aasta 14. jaanuaril pärast seda kui uurimine näitas, et 12 maksujuhtumil oli tegemist identiteedivargusega.

«Probleemide ilmnemine takistas minu firma raamatupidajate tööd. Pidin New Yorgi maksuametnikega läbirääkimisi pidama,» selgitas mees.

O´Neilli sõnul on tal nüüdseks maksud makstud nii Floridas kui New Yorgis.

Expresseni ja Saksa ajakirja Bunte andmetel oli Rootsi printsessi abikaasal 43 000 dollari eest maksmata makse. Osa neist olid 2013. aastal ostetud New Yorgi korteri maksud riigile, osa Floridas asuva suvila maksud.

Kuninglik paar lahkus möödunud detsembris USAst ja asus elama Rootsi.

Printsess Madeleine sünnitab sel aastal teise lapse ning selle tõttu tahtis oma perekonnale lähedal olla.

Paar elab praegu Stockholmis Rootsi kuninglikule perele kuuluvas korteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles