Evelin Samuel ei näe põhjust valimiskampaania jaoks palju kulutada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Samuel saates «Peibutuspardid või poliitikud»
Evelin Samuel saates «Peibutuspardid või poliitikud» Foto: Kanal 2

IRLi ridades riigikokku kandideeriv lauljatar Evelin Samuel rääkis Kanal 2 erisaates «Peibutuspardid või poliitikud» oma veendumustest ja valimiskampaaniast.

Saatejuht Eda-Liis Kann uuris, kas lauljatar Evelin Samuel on valmis tõstma kätt ka siis, kui erakond on midagi otsustanud, aga tema sellega päris ei nõustu. «Ei ole,» vastas riigikokku kandideeriv lauljatar konkreetselt.

«Ikka tuleb ette, et on erimeelsusi, neid lahendatakse diskussiooni teel. Ma olen seda meelt, et peaks jääma õigus hääletada nii nagu oma südames tunned,» usub Samuel saates, et ei pea oma sõnu sööma ning erakonnast minema teda eriarvamuse pärast ehk ei lööda.

Samuel tunnistab, et ei oska oma teekonna pikkust poliitikas ette ennustada ning ei oska selle jäämist lühikeseks karta.

Poliitikasse minemine siiski tema jaoks väga lihtne otsus ei olnud ning ta on selle turmtule jaoks valmis, mis teda oodata võib. Lisaks ei ole tal hetkel sellega seoses hirme.

Rahaliselt toetab valimiskampaaniaga teda erakond ja ta ise ei näe põhjust selle peale palju raha kulutada. «Tahaksin olla parteile hea häälepüüdja ja ka iseendale,» lisas Samuel saates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles