Fotod: poliitik Kadri Simsoni kaasa nautis raju pidu ilma naiseta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BAILE-bon pidas maha eriti möllurohke hooaja lõpupeo. Kadri Simsoni kaasa Priit Simson peohoos
BAILE-bon pidas maha eriti möllurohke hooaja lõpupeo. Kadri Simsoni kaasa Priit Simson peohoos Foto: Maksim Toome

16.jaanuaril toimus üritustesarja BAILE-bon möllurohke hooaja lõpupidu, mis ajas rahva nii pöördesse, et kestis rekordiliselt kaua - lausa päris hommikutundideni välja. Meeleolukal peol möllas ka Keskerakonna nimekirjas riigikokku kandideeriva poliitiku Kadri Simsoni ajakirjanikust abikaasa Priit Simson.

Kadri Simsoni abikaasa Priit Simson ei nautinud peol kaasa seltskonda, vaid tantsutas muid naisi ning krabas sülle koguni ka kauni Captain Morgani neidise. Lisaks vihtus mees ka limbot tantsida.

Foto: Maksim Toome
Foto: Maksim Toome

«Mina olin 16. jaanuaril Pärnus, tegin päeval valimiskampaaniat ja õhtul olin Keskerakonna Pärnumaa piirkonna peol,» selgitas poliitik Õhtulehele, et ta abikaasat rajul Tallinna peol saata ei saanud.

«Täna on minu jaoks töö number üks ja ma lähtun sellest, et minu erialal on võimalik teha kas väga palju tööd või siis üldse mitte selles valdkonnas töötada. Ma ei kujutaks ette, et oleksin poliitik, kes on üks 101 riigikogu liikmest, keda keegi ei tea. Tööl ma näen, et mul on võimalik midagi muuta ja seetõttu tulebki panna oma energia sinna, kus sinu saatus sinust sõltub,» rääkis poliitik Kadri Simson hiljuti saates «Avameelselt».

Lõhedest paari abielus on sosistatud juba mõnda aega, siiski teatas poliitik, et ta on abielus ja saab kaasa ja pere toele loota.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles