Soome rokkbänd Von Hertzen Brothers annab märtsis välja kuuenda stuudioalbumi

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Von Hertzen Brothers (FIN)
Von Hertzen Brothers (FIN) Foto: promo

Kuues stuudioalbum «New Day Rising» on järg 2013 ilmunud plaadile «Nine Lives» Soome Number Üks rokkbändilt Von Hertzen Brothers.

Seekord on vennad Mikko, Kie & Jonne Von Hertzen salvestanud materjali Vancouveris, koos kanadalasest Grammyle nomineeritud produtsendi Garth «GGGarth» Richardsoniga (Biffy Clyro, Rage Against The Machine jpt). Stuudios tegid kaasa tavapäraselt ka bändi trummar Mikko Kaakkuriniemi ja klahvimängija Juha Kuoppala. Tulemus - ambitsioonikaim album seni.

Foto: promo

«Töötades koos GGGarthi ja Randyga, tundsin, kuidas oleme lõpuks ometi jõudnud sinna kohta, kus kambas on tõelised maestrod – Kanada musikaalsuse ja tehniliste oskuste creme de la creme. Jättes aga kogu suvalise jutu kõrvale, siis põhiline mis loeb, on ju lõpptulemus. Päris ausalt öeldes.. ma pole kunagi varem  tehtu üle uhkem olnud kui praegu,” kirjeldab uue albumi tekkeprotsessi Mikko Von Hertzen, VHB juhtfiguur. ”Koos tõstsime lati ja loomingu täiesti uuele tasemele ning ainult aeg näitab, kas suudame seda kunagi ületada. No ja kui see peaks nii juhtuma, siis on see latt kuskil väga kõrgel Sergey Bubka juures,» naerab Mikko.

Produtsent Gggarth lisab: «Pikka aega polnud miski ega keegi mind pahviks löönud. Von Hertzen Brothers aga tegi seda. Vendade sihikindlus, kirg ja musikaalsus on unikaalsed. Latt on tõstetud.»

Album on miksitud Juno Awardi laureaadi Randy Staubi (Metallica, Alice In Chains jt) poolt ja sulatab kokku VHB loomingu võtmetunnused – atmosfäär, intelligentsus, terav tunnetus, progressiivsus – ning veel suurem fookus on asetatud meloodiale ja detailidele.

Von Hertzen Brothers ei ole eestlaste jaoks võõras - bänd on viimastel aastatel Eestis kordi esinenud, andes nii enda kontserte kui ka soojendanud 30 Seconds To Marsi Tallinna Lauluväljakul. Uue albumi kontserttuur on planeeritud  Soomes, millele järgnevad aprillis kolm kontserti UK-s: Londonis, Manchesteris ja Nottinghamis. Tuurigraafik täieneb.

Album on ettetellitav ja singel «New Day Rising» saadaval iTunesis.

Kuula singlit ka Spotifys.

Albumi lugude nimekiri:

1. New Day Rising

2. You Don’t Know My Name

3. Trouble

4. Black Rain

5. Hold Me Up

6. Love Burns

7. Dreams

8. Sunday Child

9. The Destitute

10. Hibernating Heart

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles