Tiit Ojasoo: Marika Vaarik puhast tõde kehastabki!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Ojasoo
Tiit Ojasoo Foto: Tudeng TV

Tudeng TV saatele «Fookus» intervjuu andnud poliitilise muusikali «Savisaar“ üks lavastajatest Tiit Ojasoo kinnitas, et  nende etenduses olev Savisaar, keda hakkab kehastama armastatud näitleja Marika Vaarik, on loomulikult ka päriselt olemas.

«Esimese hooga kõik ründasid sellega, miks me oma kampaania ja lavastusega Savisaart toetame. Siis läks Savisaar ka närvi, et mis mõttes te minu kallal nüüd norite. Aga kumba me siis teeme? Me teemegi mõlemat. Ja see ongi meie õigus!» ütles Ojasoo.

Veebruari alguses esietenduva poliitilise suurtüki lavastaja rääkis, et kui parteide eesmärk on olla pidevalt võimul ning saada võim enda kätte, samal ajal võimalikult vähe emotsioone ja midagi tagasi pakkudes, siis nende eesmärk vastupidine. Nad ei ole lavastustes saavutatud imaginaalset võimu kunagi kuritarvitanud. 

«Me näitame vaatajale midagi, isegi kui me võtame nad korraks kaasa, siis me viime neid edasi ja näitame, et nii see on aga me ei kasuta seda kunagi ära,» seletas Ojasoo. See annab tema arvates suurema vastutuse, kuid samas ka moraalse vabaduse ehk nad ei pea olema millegi poolt või vastu.

Tudeng TV otsesaates «Fookus» arutasid Karl-Martin Sinijärv, Jaak Urmet, Siim Nurklik ja Tarmo Jüristo kultuuri ja meelelahutuse suhestumise üle päevapoliitikaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles