Raju pidu! Hardwell ja Armin Van Buuren on Weekend Festivali esimesed peaesinejad

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekend Festival
Weekend Festival Foto: promo

7. ja 8. augustil toimuval skandinaavia suurimal kahepäevalisel elektroonilise tantsumuusika üritusel Weekend Festivalil on rõõm teatada, et nende esimese faasi peaesinejate nimistusse kuuluvad viimase 2 aasta DJ Mags TOP 100 võitnud Hardwell ja kuuekordne tšempion Armin Van Buuren. Teised artistid listis on Robin Schulz, Martin Tungevang, Felix Jaehn, Example ja psühhedeelse tantsumuusikat legendid Infected Mushroom.

Kohalikest artistidest on kinnitatud HeavyWeight, The Second Level, The Ninth Floor ja loomulikult ka Soome kõige kuulsam elektroonilise muusika tegija Darude.

Juba järgmise nädalal esmaspäeval tehakse teatavaks teise faasi 2 peaesinejat ja hulk erinevaid tantsumuusika superstaare. Sellel aastal toimub ka esmakordselt Weekend Baltics, mille detailne info on saadaval juba varsti.

Registeeeru Weekend Festivali pileti eelmüügiga ja saa endale sooduspilet juba 9. veebruaril. Üleüldised piletid tulevad müüki 16. veebruaril Tikettis, Eventimis ja Weekend’i ametlikul kodulehel. Ühe päeva pileti hinnad algavad 69 eurost ja kahepäevane festivali pass maksab 109 eurot. Samuti on saadaval ka VIP-piletid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles