Pildid: Suurärimees Joakim Heleniuse abikaasa kandis Riina Põldroosi loomingut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti-Eesti Kaubanduskoja heategevusüritus Burns Supper. Suurärimees Joakim Heleniuse abikaasa kandis Riina Põldroosi loomingut.
Briti-Eesti Kaubanduskoja heategevusüritus Burns Supper. Suurärimees Joakim Heleniuse abikaasa kandis Riina Põldroosi loomingut. Foto: Viktor Burkivski

Briti-Eesti Kaubanduskoda korraldas reedel Šotimaa rahvuspoeedi Robert Burnsi sünnipäeva auks heategevusõhtusöögi Mustpeade majas. Pidulikult õhtult šoti rahvusköögi, viski, muusikaliste etteastetega otse Šotimaalt, torupillide, tantsu ja traditsiooniliste kõnede ja Burnsi luuletustega ei puudunud ka suur heategevusoksjon ja -loterii.

Foto: Viktor Burkivski

Suurärimees Joakim Heleniuse abikaasa Evely kandis pidulikul õhtusöögil moelooja Riina Põldroosi loomingut.

Investeerimisfirma Trigon juht Joakim Helenius (58) saabus Eestisse raha tegema 90ndate keskel.

Soomest pärit ja Londonis ärimehekarjääri alustanud Helenius valdab inglise, saksa, rootsi ja soome keelt ning on ära õppinud loomulikult ka eesti keele. Praegu on ta investeerimisfirma Trigon juht.

Joakim ja Evely laulatati möödunud aastal Tallinna Toomkirikus.

Joakim ja Evely Tikerpuu (44) kohtusid seitse aastat tagasi ühes Tallinna vanalinna restoranis. Joakim ja Evely, kes registreerisid oma abielu möödunud aasta 17. mail, otsustasid korraldada lisaks ka kirikliku laulatuse ja see toimus 13. septembril ning seda päeva peab noorpaar ka oma ametlikuks pulmapäevaks.

Kuna Joakim on rahvusvahelise haardega ärimees, siis saabus nende pulma külalisi pea igast ilmakaarest. Lisaks eestlastele ja soomlastele oli külalisi kutsutuid veel Keeniast, Norrast, Inglismaalt, Šotimaalt, Horvaatiast, Singapurist, Vietnamist ja mujalt – kokku 110 sõpra ja sugulast.

Foto: Viktor Burkivski
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles