Prantslannast seksikirjanik paljastab oma armukadeda poole

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Catherine Millet
Catherine Millet Foto: Reuters / Scanpix

Intiimsete memuaaridega kuulsaks saanud prantslannast seksikirjanik Catherine Millet' paljastab oma armukadeda poole.

Prantslanna raamatut «Catherine M-i seksuaalelu» on maailmas müüdud rohkem kui kaks miljonit eksemplari ning see teos on tõlgitud 40 keelde, edastab AFP.

Nüüd valmis kirjanikul uus teos «Jour de Souffrance» («Kannatuse päev»), milles ta toob avalikkuse ette oma armukadeda poole ja abikaasa truudusetuse.

Raamat räägib Millet' suhtest oma elukaaslase, kirjanik Jacques Henriciga, kellega ta on koos olnud 36 aastat. Raamat on illustreeritud mitmete perekonnafotodega ning seal kirjeldatakse mahlakalt mehe seksuaalseid vallutusi.

«Tegelikult tunnen ennast nagu kaheks kistud. Kas ma saan oma meest süüdistada selles, et ta käitub täpselt samamoodi nagu mina?» küsis kirjanik.

Prantslanna lisas, et oma seksiseiklustest oli lihtsam kirjutada kui oma mehe seksiseiklustest.

«Olen oma emotsioonide suhtes reserveeritum kui oma keha suhtes. Samas tahan lõhkuda ühiskonnas käibel olevaid tabusid ning rääkida sellest, millest tavaliselt vaikitakse,» selgitas Millet.

Prantslanna tunnistas, et ta mehe seiklused tegid talle haiget, kuid samas jääb ta oma liberaalsele eluvaatele truuks.

«Tegelikult ei muutnud mehe afääride avalikukstulek minu ellusuhtumist. Olin ja olen siiani veendunud, et igaühel on õigus seksuaalsele vabadusele. Moraali seisukohast tähendab see seda, et inimeste soove ja vajadusi tuleb austada,» selgitas kirjanik.

Naine lisas, et pärast 60. eluaastat ta enam nii palju seksuaalset vabadust ei harrasta, kuid tal on sellest perioodist head mälestused.

Nii Millet kui ka Henric tunnistasid, et nad on kaua koos olnud ja lahku ei kavatse minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles