Angela Aak suurendas rindu

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angela Aak
Angela Aak Foto: Stanislav Moshkov/Naisteleht
Kas muusik Angela Aak on lasknud uued rinnad panna? Nimelt võib viimasel Glamorama üritusel tehtud fotodel näha Angela seljas kaunist suure dekolteega kleiti, kust piilub varasemaga võrreldes suurem büst.

Möödunud laupäeval Vertigo Glamoramal andis Lea Liitmaa koos kitarrist Angela Aagiga meeleoluka ja toreda kontserdi. Põnev on asja juures aga see, et esinejatest tehtud fotodelt näib, et Angela rinnad on võrreldes varasemaga silmanähtavalt suuremad.

«Angela armastas varem kanda suht lihtsaid T-särke või kõrge kaelusega pluusikesi, kuid nüüd võib näha teda naiselikes suure dekolteega kleidikestes,» pajatab ka üks muusiku lähedane tuttav. «Tundub, nagu sooviks Angela kõigile uhkusega demonstreerida oma uut rinnapartiid.»

Buduaar uuris Angelalt endalt suurenenud partii kohta: «Oii, ma ei tahakski seda kommenteerida nii,» jääb Angela häbelikuks. «Ütleme nii, et ma ei kinnita ega lükka seda ümber,» jätab ta otsad lahti.

Angela sõbrad ja tuttavad teavad aga kindlalt kinnitada, et tegu on suurendatud rindadega ning kindel on ka see, et lopsakamad kehavormid sobivad Angelale suurepäraselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles