Eestisse tulevad kuumad USA tänavakorvpallitähed

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philip «Hot Sauce» Champion
Philip «Hot Sauce» Champion Foto: promo

15. oktoobril saabuvad esimest korda Eestisse Ameerika Ühendriikide tänavakorvpalli superstaarid, et Saku Suurhallis maha pidada üks enneolematu korvpallilahing.



Mäng toimub tuuri TrioBet American Streetball Show raames. Eelnevalt mängitakse 13. oktoobril Vilniuses ja järgnevalt 17. oktoobril Riias.

Inimvõimete piire kompavat hüppevõimet ja suurepäraseid pealtpaneku ja pallipõrgatuse oskusi esitavad maailmakuulsa tänavakorvpallishow AND1 MixTape Tour mängijad.

Samuti säravad palliplatsil staarid Philip «Hot Sauce» Champion, Marvin «High Rizer» Collins, Pat «Pat-Da-Roc» Robinson, David «Da Aggressor» Bailey, Robert «50» Martin ja Tyron «Alimoe» Evans.

Säravaim Eestisse saabuv täht on kahtlemata Philip Champion alias Hot Sauce – üks esimesi AND1 MixTape Tour mängijaid, kes on jätkuvalt maailma kuulsaim ja enimnõutud tänavakorvpallur. Hot Sauce on autoriks kuulsale bumerang petteliigutusele, mis on tänaseks juba tänavatelt tippkorvpalli imbunud.

AND1 MixTape Tour on korvpallitoodete tootja AND1 korraldatav ja ümber maailma reisiv korvpallietendus, milles osalevad maailma parimad tänavakorvpallurid, kelle eesmärgiks on pakkuda publikule võistlevat korvpalli koos uskumatuna näivate võimete esitlemisega.

Tuuri on saatnud suur edu kogu maailmas. Lisaks väljamüüdud mängudele on hulgaliselt müüdud tuuri kajastavaid videoid ning tuuri põhjal on toodetud isegi arvutimäng AND1 Streetball.

Saku Suurhallis toimuva mängu poolajal korraldatakse atraktiivne pealtpanekuvõistlus, kus võtavad omavahel mõõtu Balti ja Ameerika parimad pealtpanijad, sh mitmekordne ESPN City Slam meister Marvin Collins alias High Rizer.

Kuidas mehed mängivad, võid lähemalt vaadata siit, siit ja siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles