Elu24 video! L.Eazy: kõvemate tegijate sõnul on trumm ja bass 2000. aastast alates surnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 24. jaanuaril pärjati NO99-s parimaid trummi ja bassi artiste. Parima raadiosaate ning ürituse auhinna võitis Tjuun In. Elu24 puhus juttu Liisi Reega, kes on L.Eazy nime all üks kolmest ürituse eestvedajast.

Kuigi Tjuun In üritab Liisi sõnul hõlmata kogu trummi ja bassi spektrit, on nad pigem keskendunud veidi meloodilisemale žanriosale, mis ei kuulu päris peavoolumuusika alla.

Lisaks tuntud Eesti muusikaauhindadele jagatakse alternatiivžanritest eraldi auhindu vaid hip hop ning trummi ja bassi artistidele. Liisi arvab, et trumm ja bassi artiste tunnustatakse eraldi auhindadega sellepärast, et see skeene on nii tugev. Raadio 2-s on hetkel eetrikavas lausa neli erinevat selle stiili saadet.

Veel mainib Liisi ära, et kõvemate tegijate sõnul on trumm ja bass juba 2000. aastast alates surnud. Tema enda arvates on trumm ja bass veel elujõuline, kuna seal kasutatakse niivõrd palju teiste muusikastiilide osi, vältides sellega mandumist.

Järgmist Tjuun Ini pidu saab juba külastada 6. veebruaril Sinilinnus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles