Elu24 Video! Janice: uuelt plaadilt on valmis null lugu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 24. jaanuaril pärjati NO99-s parimaid trummi ja bassi artiste. Kohal oli ka Eesti Laulul Demiega koos osalev Jaanika Merelaht, kes kannab artistinime Janice.

Kuna Jaanika on viimastel aastatel tegelenud aktiivselt oma sooloprojektiga, tekkis huvi teha koostööd kellegi huvitavaga. Nii võttiski lauljatar Demiega ühendust, et koos midagi luua. Sellest kirjast sündiski tänavune Eesti Laulul osalev lugu «Kuum». 

Laul ise on pälvinud pigem posiitvset positiivset vastukaja. Kohati öeldakse ainult, et see pole Eurovisioonile sobilik.

Lauljatar ei kasuta Eesti Laulu ära lihtsa promokanalina, vaid soovib ka Eurovisioonile minna. Ka ei morjenda Janice'i juhus, kui lugu «Kuum» Eurovisioonile ei pääse.

Hetkel tegeleb lauljatar peamiselt muusikaga, aga tegeleb samal ajal ka õppimisega. Plaati võib Janice'ilt oodata siis, kui ta leiab endale hea koostööpartneri. Hetkel on tulevaselt plaadilt valmis null lugu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles