Pluss-suuruses modell kriitikutele: mul on väga tervislikud eluviisid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tess Holliday
Tess Holliday Foto: Tess Holliday / Instagram

Ameeriklanna Tess Holliday pidi suurema osa oma elust kuulma seda, et ta on modellikarjääri jaoks liiga paks ja liiga lühike. 

Tänaseks on ta tõusev täht modellimaailmas, kes on poseerinud Itaalia Vogue'is ja esitlenud hulga tippdisainerite rõivaid, kirjutab NY Daily News. Sel nädalal sai temast suurim pluss-suuruses modell, kes on sõlminud lepingu mainstream modelliagentuuriga.

«Tunnen, et see on läbimurre. See on tähtis verstapost,» ütles 29-aastane Holliday. «Ma poleks iial arvanud, et võin selleni jõuda.»

Pluss-suuruses modellid on enamasti pikemad kui 173 sentimeetrit ja kannavad USA rõivasuurust 8 kuni 16. Holliday on 165 sentimeerit pikk ja tema rõivanumber on 22. 

Tess koges lapsepõlves sageli kiusamist, mille ajendiks oli tema kehakaal.

«Mul kulus kaua aega, et üle saada asjadest, mis toimusid minuga noorena,» tunnistas ta.

Holliday unistas modelliks saamisest ja läks teismelisena oma esimesele castingule Atlantas, kuid seal öeldi talle, et ta on liiga lühike ja suur. «Ema julgustas mind alati. Kuid ülejäänud pere ja sõbrad pidasid mind hulluks.»

Tess tegi esimese läbimurde 2011. aastal, kui ta töötas Los Angelese hambaarstikabinetis administraatorina. Sarja «Heavy» produtsendid olid temast internetis pilte näinud ja ta palgati saate reklaamnäoks. Täna tal enam tööst puudust ei ole.

Holliday rõhutas kriitikutele, et ta on väga aktiivne, tal on eratreener ja ta teeb trenni vähemalt neli päeva nädalas ning ujub, matkab ja kõnnib.

«Ma ei istu kunagi niisama. Kui ma ei ole päev läbi fotosessioonil, ajan asju ja käin kohtumistel,» ütles ta.MiLK Model Managementi esindaja kinnitas, et Tess on terve: «Ma näen palju negatiivseid kommentaare ja ma ignoreerin neid. Ma tean, et ta elab tervislikult ja on aktiivne. Meil kõigil on erinev kehakuju. Ta käib matkamas, ta on armunud, tal on poeg ja võrratu abikaasa. Võibolla inimesed kaotavad kaalu, kui nad kõnnivad rohkem ja söövad vähem, kuid seda on lihtne öelda. Kõigil on ju erinev elu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles