Galerii ja video: Helen Adamson sooritas väljakutse uisutada ja laulda samaaegselt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lauljatar Helen Adamson uisutas Harjumäe Uisuplatsil ja laulis oma kunagist suurhitti, mida mängisid kõik raadiojaamad ja mis siiani on üks nõutumaid armastuslugusid pulmades. Temaga koos liuglesid jääle Jäärevüüeater «Mizzi» (Uisukool Reval) ja uisutaja Alicia Tsingisser, kes tutvustasid märtsis toimuvaid Iluuisutamise maailmameistrivõistlusi.

Eelmistel nädalavahetusel olid samas olukorras olnud Marilyn Jurman, Teele Viira ja Kristel Aaslaid. Järgmisel pühapäeval, 1. veebruaril näeme sealsamas Eesti Laulu üht poolfinalisti Liis Lemsalu.

4.-8. märtsil toimub Eestis Tondiraba jäähallis esimest korda ISU Iluuisutamise Juuniorite MM 2015. Jaanuari ja veebruari nädalavahetustel aitavad seda tutvustada ja astuvad selle auks ka ise uiskudel üles tuntud Eesti lauljad ja uisutajad.Vanalinna Uisuplatsi esinemised algavad kell 17.00 ja on kõikidele huvilistele tasuta vaatamiseks. Hoia ennast kursis Facebookis

ISU Iluuisutamise Juuniorite MM 2015 piletid on müügil piletilevis (hinnad alates 5 eurost).

Järgmised esinemised:

01.02 Liis Lemsalu ja Jäärevüüteater «Mizzi»

07.02 Tuuli Rand ja Taavi Rand/Irina Stork

14.02 Karl-Erik Taukar ja Samuel Koppel

22.02 Mart Müürisepp ja Marina Elias/Denis Koreline

28.02 Rolf Roosalu ja Gerli Liinamäe

4.03-8.03 ISU Iluuisutamise Juuniorite MM 2015

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles