Eda-Inese uus kallim on värvikas ärimees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eda-Ines Etti ja Mark Luts Katrin Kuldma moe-show'l
Eda-Ines Etti ja Mark Luts Katrin Kuldma moe-show'l Foto: Caroline Sada

Hiljuti oma portugallasest modellist kallimast Francisco d'Oreyst lahku läinud Eda-Ines Etti (33) uus saatja on viimasel ajal ärimees ja Eesti Judoliidu endine asepresident Mark Luts (39).

Mark Luts on olnud tuntud ärimehe Urmas Sõõrumaa Peterburis toimiva turvaäri Alfa-Nord partner ja Venemaa turvaäris kõva tegija. Kuus aastat tagasi müüs Sõõrumaa firma oma partneritele. Tänaseks kuulub AN-Security nime all tegutsev turvaäri võrdsetes osades partneritele Mark Luts ja Jevgeni Klimov.

Väidetavalt jooksis Sõõrumaa ja Lutsu vahelt läbi must kass ja lahku mindi tüliga. Meeste sõprus päädis Tondi tennisekeskuse ühe omaniku Urmas  Sõõrumaa ja Eesti Judoliidu asepresidendi Mark Lutsu vahel puhkenud konfliktiga ning täna pole Luts enam Tondi tennisekeskusesse teretulnud. Luts kirjutas toona tenniseliidule emotsionaalse kirja, kus soovitas Tondi keskuse ukse kõrvale panna tema elusuuruses foto, et keskuse töötajad teaksid, kelle sissepääsu keelata.

Aastal 2013 tõusis Mark Lutsu juhitav AN-Security üheks Venemaa tippfirmaks, võites Sotši olümpia turvahanke. Luts on ka Eesti Judoliidu endine asepresident ning Euroopa Judoliidu presidendi Sergei Soloveitšiku nõunik.

Palju õnne, Eda-Ines!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles