Täna avatakse taas Edgari kohvik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgari kohviku avamise reklaam
Edgari kohviku avamise reklaam Foto: Facebook

Täna kell 15.00 avatakse Harjumäel Edgari kohvik. Juba traditsiooniks kujunenud valimiskohvik jääb avatuks 1. märtsini igapäevaselt kell 12-20. Kohviku avab Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar, muusikalisi elamusi pakuvad Erich Krieger ja Eduard Toman, hämarasse talveõhtusse toovad valgust tuležonglöörid.

Edgari kohvik Harjumäel on kohtumispaik, mis pakub kuuma kohvi ja häid mõtteid keskpäevast kella kaheksani õhtul. Teisipäevast laupäevani saab nautida kohviku kultuuriprogrammi: kuulata kontserte elavate muusikute esituses, harida end loengutel, panna oma oskusi ja teadmisi proovile töötubades. Kohtuda ja tutvuda on võimalik Tallinna valimisringkondade Keskerakonna kandidaatidega ning keerutada jalga Edgari tantsuõhtutel.

Igal teisipäeval saavad Edgari kohvikust alguse ekskursioonid Tallinna vanalinna iidsetesse paikadesse. Keerleb ka loosiratas: kolmapäeviti saab osaleda rahva poliitikalehe Kesknädal aastatellimuse loosimises, kolmapäevast laupäevani on võimalus võita Edgar Savisaare kirjutatud raamat «Peaminister» koos autogrammiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles