Evelin Ilvese tütar Keiu hakkas bändi tegema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samal ajal, kui president Toomas Hendrik Ilves võõrustas Barack Obamat, jalutas Evelin Ilves kesklinnas Narva maanteel koos tütar Kadri Keiu Ilves`ega
Samal ajal, kui president Toomas Hendrik Ilves võõrustas Barack Obamat, jalutas Evelin Ilves kesklinnas Narva maanteel koos tütar Kadri Keiu Ilves`ega Foto: Elu24

Kas mäletate veel lustakat tüdrukutebändi IceCream? Nüüd on sündimas  uus tütarlaste ansambel – kollektiivi ridadesse kuulub teiste hulgas ka presidendipaar Evelin ja Toomas Hendrik Ilvese tütar Kadri Keiu Ilves (11) ning lauljatar Ithaka Maria Harito ja Tomi Rahula tütar Agathe Vega (12), vahendab Kroonika.

Mis keeles ja mis stiili muusikat neiud viljelevad, see pole veel teada, sest ka Ithaka Maria jääb tüdrukutebändi teemal esialgu napisõnaliseks, öeldes, et veel on vara midagi kommenteerida.

Kui Kadri Keiu 2010. aastal kooli läks, otsustati presidendipaari peres ühiselt ka tema muusikakoolitundide kasuks – Kadri Keiu pühendus viiulimängu õppimisele ning et tütrele pilliõpingutel toeks olla, tegi ka Evelin Ilves viiulimänguga tutvust.

Jääme põnevusega ootama!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles