Richard Hammond: «Top Gear» on hoolimata skandaalidest kõigest saade

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: BBC

Maailma tuntuima autosaate «Top Gear» üks juhtidest Richard Hammond ootab põnevusega sarja uue hooaja algust ja soovib seljataha jätta sellega seotud skandaalid.

2002. aastal taasalustanud «Top Geari» 22. hooaeg algab sel pühapäeval, kirjutab Digital Spy.

«Oleme kuude kaupa filminud, nii et on tore see saade taas ekraanile tuua ja meenutada inimestele, et hoolimata skandaalidest on see kõigest saade - ja kuramuse hea saade! Nii et läheks nüüd selle juurde tagasi?» ütles Hammond.

«Top Geari» tõttu tekkis mullu tüli BBC ja Argentiina valitsuse vahel, kui väideti, et Jeremy Clarkson kasutas meelega autonumbrit, mis viitas Falklandi sõjale. 

Nii Clarkson kui BBC rõhutasid, et tegu oli kokkusattumusega.

Porsche numbrimärgiga H982 FKL, mis vihastas välja argentiinlased.
Porsche numbrimärgiga H982 FKL, mis vihastas välja argentiinlased. Foto: SCANPIX

«Top Gear» ja selle võttemeeskond pidid jõulueri filmimise Argentiinas katkestama ja riigist põgenema, kuna neid ründasid vihased rahvamassid. Clarkson sai palju kriitikat ka märtsis ekraanidele jõudnud Birma erisaates, kus ta kasutas rassistlikku väljendit.

Hammond kinnitas, et «Top Gearil» ei tule puudust põnevatest väljakutsetest ja kohtadest, mida külastada.

«Loomulikult on võimalusi veel, sest maailm on ju tohutult suur. Olen käinud väga paljudes paikades ja seda nautinud, kuid väga palju on veel käimata. Ma ei usu, et meil iialgi teemadest puudust tuleb,» ütles Hammond.

«Top Geari» 22. hooaeg algab sel pühapäeva telekanalil BBC Two. Esimeseks külaliseks on muusik Ed Sheeran, kes istus Stigi juhendamisel elus esimest korda autorooli.

Eelmisel pühapäeval korraldati esimest korda üritus, kus kolm saatejuhti istusid publiku ees ja rääkisid oma kogemustest ning tulevasest hooajast. Seda kanti otse üle Youtube'is. Vaata videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles