Anne Veski käest voolab aastas läbi miljon krooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljanna Anne Veski läbi aegade
Lauljanna Anne Veski läbi aegade Foto: MTH Publishing

Nii räägivad Eesti muusikaäriga kursis olevad inimesed, kui neil palutakse hinnata, kes meie tähtedest end erialase tööga ära suudab elatada.


Veel enamgi, need miljon krooni on vaid veepealne, st maksustatud osa, kirjutab Õhtuleht. Kui palju raha liigub käest kätte igasuguste nikli- ja vagunitehaste avamisel ja muudel pidudel suurel-laial Venemaal, et julge keegi ennustada.

Ots-otsaga tulevad kokku Ivo Linna-Antti Kammiste ning Rein Rannap. Nn «esindusbändid» The Sun, Smilers ja Terminaator küsivad esinema tulles ca 5000 krooni liikme kohta. Selle raha eest tuuakse kohale oma tehnovarustus ja meeskond.

Madalate tegevuskulude tõttu saavad hakkama ka igasugused ühe- ja kahemehebändid, nagu Erich Krieger, Toomas Anni, Jüri Homenja jt. Sulo (Tintse), kes kiitis omal ajal, et ajab nädalas kokku 15 000 krooni, pole osanud teenitut hoida ja võlgneb nüüd korteriüüri ning helitehnika eest juba 100 000 krooni.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles