Katie Price'il jooksis enne teleintervjuud psühholoogiga juhe kokku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reid ja Price
Reid ja Price Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel toimunud Edinburghi telefestivalil oli glamuurmodell Price'il kokku lepitud otseintervjuu telepsühholoog Pamela Stephensoniga, kuid Price loobus sellest viimasel minutil, sest vajas meeleheitlikult aega üksi olemiseks.

Ühe Price'i lähikonda kuuluva allika sõnul oli Price jõudnud vahetult enne intervjuud «sisemise keemispunktini» ja võttis seetõttu 24 tunniks end kõigist kohustustest priiks, vahendab Daily Star. «Katie on emotsionaalselt väsinud ja vajas meeleheitlikult aega üksi olemiseks,» lisas allikas. On väga haruldane, et Price (32) loobuks kokkulepitud esinemistest.

Võimalik, et Price'ile mõjus stressitekitavalt intervjueerija Pamela Stephenson (60), kes grillib oma telešõus pealkirjaga «Hoop hulluarstilt» (i.k «Shrink Rap» - T.L.) kuulsusi täie raha eest ja kelle telešõu külalise tooli peetakse üksmeelselt «kuumaks».

«Katiel on oma saladused. Siin on mitmed põhjuseid, miks ta televaatajaid alt vedas ja need on seotud kas Alex Reidi või perekonnaga, mida Katie plaanib koos Alexiga luua,» lisas Daily Stari allikas.

Näitleja ja võitluskunstide meistri Alex Reidiga (35) abiellus Price tänavu veebruaris. Reid võitis tänavu mõni päev enne pulmi Pricega briti tõsielusarja «Celebrity Big Brother».

Price põhjendas intervjuust loobumist telebossidele «ettenägematute asjaoludega» ja ajal, kui intervjuu oleks pidanud eetris olema, nähti teda koos Reidi ja oma kolme lapsega aega veetmas ühes pubis. Väärib märkimist, et Edinburghis viibides ei kandnud Price abielusõrmust, mida pole varem tänavu avalikkuse pilgu all juhtunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles