Comedy Estonia show üllatab kahe kauge ja kuulsa külalisega!

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felicity Ward (AUS) on auhinnatud Austraalia stand-up koomik, kirjanik ja näitleja
Felicity Ward (AUS) on auhinnatud Austraalia stand-up koomik, kirjanik ja näitleja Foto: promo

Veebruaris teatris Vaba Lava toimuv «Stand Up Comedy with Louis & Elen» toob publiku ette Austraalia tippkoomiku Felicity Ward’i ja Ameerika tõusva tähe Alex Edelmani. Tegemist saab olema kindlasti ühe põnevaima etendusega, mis Comedy Estonia Vaba Laval korraldanud on.

Felicity Ward (AUS) on auhinnatud Austraalia stand-up koomik, kirjanik ja näitleja. Ta on küll esmalt tuntud Austraalias, kuid pole võõras ka Inglise publikule, sest on esinenud armastatud teleshow’s «Russel Howard’s Good News» (BBC3). Tema arvukaid festivalide esinemisi ja auhindu ei jaksa ette lugeda, aga tähelepanelik huumorisõber võis Felicity’t märgata menukomöödias «The Inbetweeners II».

«She is an irresistible force of nature… She’s brilliantly insane, and insanely brilliant.» Chortle

Felicity Ward on väga naiselik koomik, kes oma etenduses annab ülevaate sellest, mis tegelikult ühe naise emotsionaalse jäämäe tipu all peidus on. Äärmiselt isiklik, palju äratundmisrõõmu pakkuv ning peensuseni lihvitud huumor.

Comedy Estonia eestvedaja Louis Zezeran soovitab kindlasti kohal olla: «Ahh, ma olen nii põnevil selle show pärast! Felicity Ward on üks minu komöödia kangelasi! Ma olen väga uhke, et saan tema show’d Tallinnas korraldada. Nägin teda aasta tagasi Edinburghi Fringe festivalil ning tema esinemine ja energia olid nõnda nakkavad,et mul oli terve pärastlõuna naeratus näol.»

Felicity’t soojendab Alex Edelman (USA) - 2014 aasta Edinburgh’i Komöödiafestivali Parima Uue Tulija auhinna võitja. Alex on järekindlalt naljakas, kes igast loost suudab püandi välja pigistada. Comedy Estonia on väga elevil!

Comedy Estonia kutsub sind osa saama Austraalia stand-up staari Felicity Ward’i pöörasest etendusest 13. veebruaril kell 20:00 Vaba Lavas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles