Elu24 Video! Martin Helme: metsas olles langesid meil maskid maha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval, 19. jaanuaril, toimus Coca-Cola Plazas uue tõsielusarja «Looduslik valik» esitlus. Kohale olid tulnud ka saates osalenud poliitikud. Elu24 uuris Eesti konservatiivset Rahvaerakonda esindanud Martin Helmelt, mis emotsioonid teda peale sellises teleprojektis osalemist valdavad.

Metsas oli Helme sõnul väga lõbus ja nalja sai palju, kuigi kerge kogu situatsioon polnud. Lõpuks olid kõik päris väsinud ja näljased.

Helme arvates näitab «Looduslik valik» osalejad rohkem inimestena. Kui teistes situatsioonides ollaks väljapeetud ja oma sõnumi peal ühte juttu ajavad poliitikud, siis seal langesin nö maskid eest ära.

Kuigi «meeskonnad» vahetusid, tekkisid päevade jooksul siiski ühte hoidvad grupid. Politiiku väitel oli Marko Pomerants enda grupi isalik hoolitseja ja Helme ise oma grupi allohvitser.

Igal õhtul olid toimunud tulised diskussioonid maailmavaatelistel teemadel, kuigi Helme arvates kedagi oma tõekspidamistest loobuma ei veenatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles