Improvisatsiooniline Laura Junson & The Jeth esitleb oma debüütalbumit

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikaline koosseis Laura Junson & The Jeth
Muusikaline koosseis Laura Junson & The Jeth Foto: Madis Reimund

Muusikaline koosseis Laura Junson & The Jeth avaldab veebruari alguses enda esimese albumi, mille raames antakse esitluskontserdid Kuressaares, Tartus, Pärnus, Viljandis ja Tallinnas.

Ansambel on välja kasvanud Laura Junsoni esimese plaadi «Kodus» (2010) salvestamise jaoks kokku tulnud koosseisust, mis on koos tegutsenud  alates 2013 märtsist, mil salvestati klassikaraadio stuudios esimesed 2 demo «Georgia» (L Junson/L.Junson)  ja «Üks Paik» (L. Junson/L.Junson).

Laura Junson & The Jeth’i looming on sündinud Laura Junsoni ja ansambliliikmete vahelise sujuva koostöö tulemusena, kus põimuvad omavahel pop- ja improvisatsiooniline muusika. Bändiliikmed ise on muusikat iseloomustanud järgmiste märksõnadega: soulful, progressive, indie-folk-kantri-pop. Helikandjalt saab kuulda enamjaolt Laura Junsoni kui ka Erko Niidu uudisloomingut, mis pole seni veel laiema avalikkuse ette jõudnud. Laulutekstid on kirjutatud Laura Junsoni poolt. Kõiki ansambli liikmeid seob ühine muusikaline tunnetus ja hingamine, mis on üsnagi kauaaegse koostöö vili.

Ansambel koosneb Eesti muusikutest: Laura Junson (vokaal, kitarr), Erko Niit (vokaal, kitarrid) ja Heikko Joseph Remmel (bass), Joel Rasmus Remmel (klahvpillid), Tõnu Tubli (löökpillid). Käesoleva projekti raames teevad kaasa Villu Talsi (mandoliin – Curly Strings), Eeva Talsi (viiul – Curly Strings), Allan Järve (Raul Sööt Deeper Sound, Pae Kollektiiv).

Tartu Genialistide klubis astub lisaks Laura Junson & The Jeth`ile üles Läti indie bänd Momend ja Tallinnas Erinevate Tubade Klubis mängib peale kontserti plaate Alan Olonen (Kali Briis).

Kontserdid:

06.02.2014 kell 20:00 Kuressaare Kultuurimaja

07.02.2014 kell 22:00 Genialistide klubi + Momend (LV), Tartu

11.02.2014 kell 21:00 kohvik-klubi Fookus, Pärnu

12.02.2014 kell 20:00 Viljandi Pärimusmuusika Ait, väike saal

13.02.2014 20:00 Erinevate Tubade Klubi, plaate mängib Alan Olonen (Kali Briis), Tallinn

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles