Hertsoginna Catherine: kõhubeebi liigutab juba pidevalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Beebiootel Cambridge'i hertsoginna Catherine külastas täna Kensingtoni linnaosa.

33-aastane Catherine kohtus vabatahtlike organisatsiooniga Family Friends, mis aitab mentorperekondadel tutvuda puudustkannatavate Londoni peredega, kirjutab Us Weekly.

Foto: SCANPIX

Seejärel aitas naine ametlikult avada Kensingtoni Aldridge'i akadeemia - kooli, mis abistab vaesematest piirkondadest pärit lastel edu saavutada läbi hariduse ja kunsti. Pärast lindilõikamise tseremooniat kohtus Catherine lastega ja uuris, mida nad õpivad.

Foto: SCANPIX

Lapsed laulsid talle ka kooli tunnusloo ja Kate sattus hetkeks paanikasse: «Kartsin juba, et te palute mul samuti laulda!» Kooliõpilased andsid talle üle pisiprints George'ile kingituseks mõeldud ksülofoni.

Foto: SCANPIX

Koolist jalutas Catherine vabaajakeskusesse Kensington Leisure Centre ja lähedalasuva Wetherby kooli õpilasid tervitasid teda koolivormides ja Briti lippudega. Spordifännist Kate vestles kogukonna liidritega ja talle tutvustatu keskuse uusi spordirajatisi.

Foto: SCANPIX

Catherine avaldas, et tema kõhubeebi on juba päris aktiivne. «Ta liigub kogu aeg. Tunnen praegugi, kuidas ta lööb,» ütles hertsoginna 17-aastasele koolitüdrukule Martina McDonagh'le. Kate tunnistas ka, et ta ei tea veel beebi sugu.

Foto: SCANPIX

Enne kojuminekut sai hertsoginna veel ühe kingituse - täispuhutava pardi pisiprintsile. Catherine ütles, et 17 kuu vanune George alustas Buckinghami palee basseinis ujumistundidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles