Anu Saagim: õige töö rahuldab inimest sama palju kui seks!

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24.ee peatoimetaja Anu Saagim - Teet Saarepera elukaaslane
Elu24.ee peatoimetaja Anu Saagim - Teet Saarepera elukaaslane Foto: Janne Aaltonen

Bravuuritar Anu Saagim uhab juba kolmandat aastat tööd meelelahutusportaalis Elu24.ee, enamasti lõunaidki vahele jättes, sest: «Tahad ju otsustajaid veenda, et nad pole teinud valearvestust ja sa oled parimatest parim!»

Ajakiri Anne&Stiil uuris: Saagim ja töö - miks need kaks üldse paaris peaksid käima?

«Inimesel on vaja positsiooni, tiitlit!» teatas Anu oma esimese motiivi. «Õige töö rahuldab inimest sama palju kui seks! Kui ma töötasin mehega perefirmas - ajasin paberimajandust, olin väikestviisi müügimees - , olin selles ka hea, aga see ei olnud mina. Nüüd istungi siis vahukoorekoogi otsas ja löön nurru!»

Koogi all pidas ta silmas portaali Elu24.ee, kus ta saab primadonnana mängida nii ühiskonna sanitari kui ka kättemaksuinglit: «Kuna minust on ühtelugu kirjutatud, siis nüüd olen teistele saba peale astumises eriti osav.»

Anu ei pelga, et mõni tuntud inimene portaalis ilmunu pärast tema peale viha peab - lasku käia! AS Kättemaksukontor on tööle säetud täpselt samade mudelite järgi, mis seni Saagimit ennast rappinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles