Sonique ja Uku Suviste laulavad koos!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sonique ja Uku Suviste laulavad koos Lounge Deja Vu`s
Sonique ja Uku Suviste laulavad koos Lounge Deja Vu`s Foto: elu24.ee

10. septembril Tallinnas Lounge Deja Vu's esinev maailmakuulus
Inglise lauljanna esitab privaatsel kontsertil kindlasti ka ühe laulu selle
aasta Eesti seksikama mehe Uku Suvistega.

Kontserti pressiesindaja Jana Pulk: Selline tore idee tekkis, kui saatsime Sonique'le informatsiooni Uku Suviste kohta, kes on sellel õhtul tema soojendusesinejaks.

Sonique'le väga meeldis materjal. mille talle Uku esinemistest saatsime ja nüüd saabki selline ainulaadne duett võimalikuks.

Sonique, kes saabub Tallinnasse  kolmeks päevaks saab Ukuga juba kontsertile eelneval päeval stuudios esitatavat duetti harjutada.

Tallinnas soovib lauljanna oma aega tihedalt sisustada. Programmi kuuluvad kindlasti tutvumine Tallinna vanalinna- ja linnalähedaste looduskaunite kohtadega. Sonique on avaldanud ka soovi Eesti rahvusköögiga tutvumise vastu.

Esinemise õhtuks oleme aga vastavalt esineja soovidele varunud piisavalt Hennessy XO konjakit. Nimelt just see väga kallis konjak on ainus jook mida Sonique pidutsedes joob.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles