Emma Stone sai Oscari nominatsioonile reageerida vaid kirjalikult

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma Stone
Emma Stone Foto: SCANPIX

Näitlejanna Emma Stone sai oma esimese Oscari nominatsiooni ja reageeris sellele humoorikal viisil kirjutisega.

26-aastane Stone kandideerib naiskõrvalosa Oscarile rolli eest filmis «Birdman», edastab mtv.fi.

Oscari naiskõrvalosa teised nominendid on Patricia Arquette (Boyhood), Laura Dern (Wild), Keira Knightley (The Imitation Game) ja Maryl Streep (Into the Woods).

Filmiasjatundjate arvates saab naiskõrvalosa Oscari Patricia Arquette, kuna ta rollisooritus oli suurepärane.

Emma Stone avaldas pärast Oscari nominatsiooni saamist humoorika teate.

«See ei saa olla tõsi, olen nagu puuga pähe saanud. Tänan Ameerika filmiakadeemiat selle au eest. Olen uhke, et sain kaasa lüüa filmis «Birdman». Olen lausa kuratlikult rõõmus ja tahaksin vanduda. Kas «kurat» ikka tohib kasutada kui Oscari nominatsiooni eest tänada? Pagan võtaks, olen tõeliselt õnnelik,» teatas staar.

Emma Stone`i agent teatas, et näitlejanna pidi edastama oma tunded ja mõtted kirjalikult, sest ta ei saa oma peaosa tõttu Broadway lavastuses «Cabaret» ametlikult sõna võtta.

Komöödia «Birdman» räägib kunagisest Hollywoodi staarist, kes püüab pärast karidele jooksnud  karjääri ja luhtunud abielu oma elu korda seada ja uuesti kuulsaks saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles