«Avatari» fännid peavad uut filmi ootama aastakese kauem

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sam Worthington (vasakul) ja Zoe Saldana digitaaltegelase Neytirina filmis «Avatar»
Sam Worthington (vasakul) ja Zoe Saldana digitaaltegelase Neytirina filmis «Avatar» Foto: SCANPIX

«Avatari» režissöör James Cameron avalikustas, et filmi järg jõuab kinodesse 2017. aastal, plaanitust aasta võrra hiljem.

2009. aasta kassahiti esimene järg pidi ilmuma järgmisel aastal, kuid lavastaja sõnul on kolme filmi korraga tegemine oodatust palju keerulisem, vahendab Contactmusic.

«Mitut filmi tehes peame mõtlema pidevalt sellele, et lugu toimiks saagana kolme filmi vältel - ühe filmiga töötamisel seda ülesannet pole,» seletas ta.

«Me kirjutame kolme filmi üheaegselt. Oleme teinud nii, et kõigel on läbi kolme filmi seos. Me ei tahtnud teha nii, et teeme alguses ühe filmi valmis ja siis järgmise. Sellega paralleelselt tegeleme disainiga. Oleme kujundanud kõik olendid ja keskkonnad,» lisas ta.

Cameron on varem öelnud, et kolme filmi vaatamine saab olema tõeline elamus. «Võin teile öelda üht - need saavad olema kuramuse ägedad. Sa vaatad, suu ammuli, ja lased endal püksid täis,» lubas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles