Lady Gaga hoidis koolis Paris Hiltonist eemale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga
Lady Gaga Foto: SCANPIX

Paris Hiltoniga samas koolis käinud Lady Gaga rääkis, et hoidis kuulsast blondiinist eemale ning eelistas pigem kunstihuviliste koolikaaslaste seltskonda.

Hilton ja Gaga käisid New Yorgis asuvas katoliiklikus koolis, mis tegutseb Sacred Hearti nimelise kloostri juures, vahendab Femalefirst.

«Ma ei pea Parist kunstnikuks,» ütles lauljanna kooliaega meenutades. «Inimesed arvavad, et kõik minu koolis käinud tüdrukud on nagu Paris ja Nicky Hilton, kuigi tegelikult oli see väga-väga religioosne kool.»

«Mõned tüdrukud olid suured kunstihuvilised, teised kasutasid narkootikume ja mul on täiesti suva. See oli nagu iga teine keskkool, ainult selle vahega, et meil olid nunnad,» meenutas Gaga.

«Mina olin arukas ja õpihimuline teatri ja muusika õpilane. Ma ei suhelnud poppide blondide tüdrukutega,» rääkis laulja ja lisas selgituseks: «Ma ise polnud enne 20-aastaseks saamist blond.»

Parisele on Gaga karm hinnang ilmselt suureks löögiks, sest hiljuti ülistas ta kunagist kooliõde Twitteris, kirjutades: «Tantsin Lady Gaga saatel. Ta riided on imelised! Ta on tõeline stiiliikoon! Keegi ei suuda asju niimoodi välja kanda nagu tema!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles